Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţia poliţistului ucis cu bestialitate în gara din Suceava a primit gradul de agent şi un loc de muncă în Poliţie

Soţia poliţistului Sorin Vezeteu, ucis cu sălbăticie pe peronul gării Burdujeni, a primit gradul de agent şi un loc de muncă în cadrul IPJ Suceava.

de Redactia Observator

la 24.09.2017 , 11:20

Moartea poliţistului Sorin Vezeteu a fost comemorată de toţi poliţiştii din ţară

Soţia poliţistului Sorin Vezeteu, ucis cu sălbăticie pe peronul gării Burdujeni, a primit gradul de agent şi un loc de muncă în cadrul IPJ Suceava.

Totul s-a întâmplat după ce femeia a făcut solicitarea în baza prevederilor Statutului Poliţiştilor.

Începând cu luna septembrie, Elena Vezeteu a fost încadrată ca agent de poliţie, la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, pe un post neoperativ, adică de muncă de birou.

Articolul continuă după reclamă

Femeia, rămasă cu doi copii mici în îngrijire, unul în vârstă de 5 ani şi unul de 7 ani, făcuse solicitarea de la finele lunii iulie, fiind primită pentru o întâlnire de către ministrul de Interne, Carmen Dan, scrie monitorulsv.ro.

Sorin Vezeteu a fost înjunghiat de zeci de ori, pe 20 iulie, în Gara Burdujeni din judeţul Suceava, în timp ce patrula. Criminalul, Ioan Beşa, a fost arestat preventiv şi a declarat că motivul crimei sale este faptul că urăşte poliţiştii.

Vezeteu avea 38 de ani, lucra de 15 ani în Poliţie şi era tatăl a doi copii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Soţia poliţistului ucis cu bestialitate în gara din Suceava a primit gradul de agent şi un loc de muncă în Poliţie