Antena Meniu Search
x

Soţia vicepreşedintelui ANSVSA a fost condamnată la închisoare după ce a condus cu o ALCOOLEMIE RECORD şi a provocat un accident rutier!

Alexandra Petcu, soţia vicepreşedintelui ANSVSA, Traian Petcu, a fost condamnată la închisoare după ce a condus sub influenţa alcoolului.

Soţia vicepreşedintelui ANSVSA a fost condamnată la închisoare - vremeanoua.ro

Alexandra Petcu, soţia vicepreşedintelui ANSVSA, Traian Petcu, a fost condamnată la închisoare după ce a condus sub influenţa alcoolului.

Povestea Alexandrei Petcu, soţia politicanului din Bârlad, a început în luna februarie a acestui an, atunci când, supărată că soţul ei o înşală cu o studentă din Bucureşti, s-a urcat la volanul unei maşini în care se aflau cei trei copii ai săi, sub influenţa alcoolului şi a provocat un accident rutier.

Poliţiştii care au intervenit la locul accidentului au făcut o descoperire şocantă: soţia politicanului avea o alcoolemie de 1,7 mg/l alcool pur în sânge.

Judecătorii din Bârlad au hotărât ca Alexandra Petcu să fie condamnată la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Totuşi, decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Soţia vicepreşedintelui ANSVSA a fost condamnată la închisoare după ce a condus cu o ALCOOLEMIE RECORD şi a provocat un accident rutier!