Antena Meniu Search
x

Special! Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, adversari la ”Dansează printre Vise”

Toamna aceasta, la Antena 1, visele devin realitate. Cel mai longeviv format de dans din lume aduce în ring vedete ce vă sunt atât de mult pe plac. Printre ele sunt şi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi

Vezi și

Toamna aceasta, la Antena 1, visele devin realitate. Cel mai longeviv format de dans din lume aduce în ring vedete ce vă sunt atât de mult pe plac. Printre ele sunt şi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi

Gazdele emisiunii "Te cunosc de undeva" vor ajunge adversari la "Dansează printre Vise". Au început deja antrenamentele. Fiecare în felul său, pentru că amândoi îşi doresc să ajungă în finală sau, de ce nu, să câştige premiul cel mare.

Sala a devenit cea mai bună prietenă a Alinei de când a aflat că va dansa printre vise. Este şi normal. Vrea să fie sigură că ajunge în finală, aşa că are un program special de antrnament. "Fac foarte multe genoflexiuni, întinderi cu bara, biceps, triceps, dar combinate corect".

Ştie că nu va fi uşor, dar munceşte din greu ca să îndeplinească visele pentru care va lupta. Iar după atâta muncă, rezultate nu au cum să nu apară. "Eu sunt pregătită spiritual, moral, cât de cât fizic. Acum să vedem ce mă aşteaptă".

Şi o aşteaptă chiar Cosmin, coprezentatorul ei de la "Te cunosc de undeva". Pentru el, are un mesaj special: "Să înceapă duelul, eu voi câştiga".

În timp ce Alina se pregăteşte la sală pentru a face faţă ritmului, Cosmin mizează pe talentul său actoricesc, mai ales că zilele acesta va avea premieră la o piesă intercativă, un concept nou pentru România.

Aşa că mesajul Alinei, mai mult ca sigur nu îl va intimida deloc, mai ales că fi în formă nu este ceva nou pentru el. În plus, Cosmin mai are şi câteva atuuri pe care se bazează. "Exista curs de coregrafie în şcoală, în facultate, am făcut patru ani de coregrafie. Nu sunt eu un mare dansator, deocamdată. Dar voi fi". Cosmin s-ar putea dovedi principalul adversar al Alinei. Mai ales că teama nu face parte din planul lui de a câştiga.

Indiferent cine va câştiga, amândoi vor rămâne prieteni pe platourile de filmare a emisiunii "Te cunosc de undeva". Noul sezon va fi difuzat sâmbătă seara, la Antena 1, din 13 septembrie. Juriul are misiunea de a analiza şi critică încercările vedetelor de a intra cât mai bine în pielea diferiţilor artişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Special! Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, adversari la ”Dansează printre Vise”