Special! Chef Florin Dumitrescu, jurat internațional
Concurenţii au la dispoziţie 3 ore pentru a combina, cum ştiu ei mai bine: ingrediente, competenţe, geniu, aspect şi mesaj. Au fost atenţi selectaţi din peste 3.000 de bucătari din toate colţurile lumii, dornici să arate că fac din gătit o artă
Concurenţii au la dispoziţie 3 ore pentru a combina, cum ştiu ei mai bine: ingrediente, competenţe, geniu, aspect şi mesaj. Au fost atenţi selectaţi din peste 3.000 de bucătari din toate colţurile lumii, dornici să arate că fac din gătit o artă
Este prima oară când ţara noastră găzduieşte un eveniment culinar atât de important, ceea ce aşează România pe harta gastronomică internaţională. "Noi avem foarte multe lucruri de care putem fi mândri, dar nu am deschis ochii cum trebuie în lumea asta. Mai avem puţin", spune chef Florin Dumitrescu.
Marele test al bucătarilor este să gătească pe gustul unui ceh, unui polonez şi al unui român.
Cine va reuşi să spulbere competiţia cu preparatul lui culinar, va reprezenta Europa de Est în Marea Finală Young CHEF San Pellegrino Competition din această vară, de la Milano.
Nu rataţi, din 9 martie, ora 20:30, un nou sezon Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor, doar la Antena1!
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰