Antena Meniu Search
x

Spectacol pe cerul orasului Targu-Mures

Eveniment la inaltime, atat la propriu, cat si la figurat, pe aerodromul din Targu-Mures! Membrii Lotului National de Acrobatie si de Parasutism au facut show pe cer

Vezi și

Mitingul aviatic a fost asteptat cu nerabdare de piloti. S-au pregatit temeinic - sute de ore de antrenament, zeci de figuri exersate si multa concentrare. Doar asa au putut sa execute perfect orice manevra. “Am executat un zbor in formatie cu diverse schimbari si figuri acrobatice”, a declarat pilotul Alexandru Ion, commandant al Aerodromului Clinceni.

Si vremea a tinut cu spectacolul.“Putini nor pe cer, dar cred ca a fost spectaculos pentru spectatori sa vada avionul iesind, intrand in nori, facand tonuri, facand tot felul de figuri. Rolul unui miting aerian este in primul rand sa arate ceea ce se poate face cu o aeraonva si evident sa tina publicul lipit de scaune”, a explicat si pilotul Catalin Prunaru.

Dar nu numai pilotii au oferit specatcol, ci si parasutistii. Micii spectatori din public au fost cei mai impresionati.

Acrobatii pe cer au facut si peste 20 de aparate de zbor usoare, pe o campie de langa Galati. Parasutistii nu au lipsit nici ei din program, la fel ca si aeromodelistii din Galati si din Braila. Cine vrea ca anul viitor sa participe la un astfel de eveniment de la mansa unui avion, trebuie sa stie ca 100 de ore de zbor si teorie costa in jur de 6.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Spectacol pe cerul orasului Targu-Mures