Antena Meniu Search
x

Video Spectacol uimitor cu drone şi artificii cu ocazia aniversării oraşului Sankt Petersburg

Focuri de artificii, spectacole cu drone şi cascadorii deasupra râului Neva. A fost dublă sărbătoare ieri in Sankt Petersburg. Aniversarea oraşului natal al lui Vladimir Putin s-a suprapus cu ziua redeschiderii sezonului turistic, iar showul a fost total.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 22:15

Vezi și

Cu o precizie uimitoare, 500 de drone s-au aşezat pe cer în forme care mai de care mai spectaculoase. Întâi au fost un vas gigantic. Au urmat poduri suspendate între stele, păsări venite parcă din povestiri SF, jucători de fotbal şi clădiri simbol pentru Sankt Petersburg.

Localnicii au urmărit spectacolul cu sufletul la gură

În deschiderea evenimentului, o echipă de cascadori echipaţi cu flyboard-uri s-a înălţat deasupra apei. A urmat o demonstraţie de trucuri cu artificii şi aruncătoare de flăcări, spectaculoase şi periculoase în acelaşi timp.

Sankt Petersburg a fost fondat de Ţarul Petru cel Mare în 1703. Când i-a ales numele după sfântul care păzeşte cheile de la porţile Paradisului, ţarul a vrut ca oraşul să concureze, ca frumuseţe, doar cu Raiul. 10 milioane de turişti îi trec pragul în fiecare an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Spectacol uimitor cu drone şi artificii cu ocazia aniversării oraşului Sankt Petersburg