Antena Meniu Search
x

Accident la etapa de viteză în coastă de la Câmpulung Muscel: un spectator a murit. Bărbatul se afla într-o zonă interzisă publicului

Un accident în care a fost implicat şi un spectator a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în a treia manşă de antrenamente a ultimei etape din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Câmpulung, pe traseul Lereşti-Voina, informează fras.ro. Spectatorul se afla într-o zonă interzisă publicului. 

de Redactia Observator

la 21.10.2023, 21:33

Vezi și

UPDATE. Bărbatul implicat în accident a murit înainte de a ajunge la spital. 

Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu nr. 83, a frânat târziu şi maşina a intrat într-o zonă interzisă publicului. Bolidul s-a oprit într-o maşină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care nu a respectat indicaţiile de securitate şi a rămas totuşi în zonă.

Victima a fost operată în urma incidentului

Bărbatul a fost preluat de o Ambulanţă şi transferat de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung. Din primele informaţii, victima are fractură de bazin şi a unui membru inferior şi în acest moment se află în operaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident la etapa de viteză în coastă de la Câmpulung Muscel: un spectator a murit. Bărbatul se afla într-o zonă interzisă publicului