Antena Meniu Search
x

Video Spital evacuat în Argeş, pacienţii scoşi cu paturile afară, după ce un paznic a dat cu spray lacrimogen

Un spital de Geriatrie a fost evacuat din cauza mirosului de gaz. Cadrele medicale de la Ștefănești, Argeș, s-au temut de o explozie, iar 28 de pacienți, mulți imobilizaţi la pat, au fost scoşi din saloane şi duși într-o altă clădire.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.11.2020 , 17:34

  • Pacineţii au fost scoşi cu paturile afară, de frica unei explozii
  • Medicii spun că s-a simţit miros de gaz

Toată panica a fost creată de un paznic, după ce bărbatul a folosit un spray lacrimogen. Când a văzut toată nebunia, nu a recunoscut. Dar, luat la întrebări de polițiști, a spus că a vrut să se apere de un câine și a pulverizat un jet către animal. 

Apelul la 112 a venit de la medicul de gardă. Doctorul a anunțat că pe holurile spitalului este un miros înțepător. Unii pacienți au putut să se autoevacueze. Dar, au fost și persoane scoase cu paturile de către cadrele medicale. 

Pompierii au intervenit cu  autospeciale şi aparate speciale pentru măsurători în cazul scurgerilor de gaze. 

Vezi și

Reprezentanții firmei de pază, care se ocupă de paza spitalului, spun că justificarea colegului lor a fost că a încercat să se apere de un câine. Însă, paznicul nu a recunoscut imediat acest lucru, ci doar după ce polițiștii l-au audiat.

Pacienții au fost duși înapoi în saloane, în siguranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Spital evacuat în Argeş, pacienţii scoşi cu paturile afară, după ce un paznic a dat cu spray lacrimogen