Antena Meniu Search
x

Video Spitalele ard, politicienii se relaxează. Iohannis și Orban în excursii, ministrul Sănătății a început reforma pe Facebook

Spitalele ard, lor le arde de relaxare. La o zi după incendiul de la Matei Balş, pentru primii oameni în stat viaţa merge mai departe. Preşedintele Klaus Iohannis a fost la munte să schieze, în timp ce şeful Camerei Deputaţilor a făcut cumpărături la un târg de vechituri din Piteşti. Iar Ministrul Sănătăţii a început reforma din sistemul medical pe Facebook. Şi-a schimbat poza de profil.

de Redactia Observator

la 30.01.2021, 20:37

Vezi și
  • Președintele - la schi, șeful Camerei Deputaților - la cumpărături, ministrul Sănătății - ocupat cu poza de profil de pe Facebook

Klaus Iohannis a lăsat grijile deoparte şi s-a relaxat la Păltiniş, în judeţul Sibiu. Preşedintele nu a urcat cu telescaunul, ca ceilalţi turişti. A fost condus în vârful pârtiei cu un autoturism de teren al SPP, pe un drum forestier, închis în mod normal în timpul iernii. Mulţi turişti nici măcar n-au ştiut că schiază cu preşedintele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De excursii i-a ars şi celui de-al treilea om în stat, preşedintele Camerei Deputaţilor. Ludovic Orban a vizitat un târg ambulant de antichităţi, în Piteşti, de unde şi-a cumpărat o sticlă în care se pune alcool, dar care este în acelaşi timp şi cutie muzicală.

Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor: Trebuie făcute lucrări pe tot ce înseamnă instalaţii, de exemplu, instalaţii de oxigen, instalaţiile de aer comprimat.

Reporter: Credeţi că domnul ministru Voiculescu va putea manageria ministerul Sănătăţii?

Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor: Este la început, sigur, a mai fost o perioadă scurtă ministru, nu cred că trebuie judecat după ce s-a întâmplat în prima lună.

Ministrul Vlad Voiculescu, cugetări pe Facebook după incendiul de la Matei Balș

De judecat, ministrul Vlad Voiculescu a fost judecat pe reţelele de socializare. Prima schimbare pe care a făcut-o, după incendiu, a fost poza de profil de pe Facebook. La câteva ore după după tragedia de la Spitalul Matei Balş, Vlad Voiculescu şi-a actualizat poza. Cel puţin nepotrivit gestul, au comentat sute de oameni.

Iar comentariile negative nu au întârziat să apară: "Mi se pare de prost gust ca într-o astfel de zi să nu aveţi nimic altceva mai bun de făcut decât să vă actualizaţi fotografia de profil, domnule ministru al Sănătății!"

Ministrul a postat şi o cugetare, la poza de copertă: "Arcul universului moral este lung, dar se apleacă spre dreptate", ca o aluzie la adresa celor care îi cer demisia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Spitalele ard, politicienii se relaxează. Iohannis și Orban în excursii, ministrul Sănătății a început reforma pe Facebook