Antena Meniu Search
x

Video Spotlight, festivalul care "aprinde" Calea Victoriei. Spectacol vizual ce a transpus publicul într-o altă dimensiune

Spotlight, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de artă vizuală în aer liber, a revenit noaptea trecuta pe străzile din Capitală. Mii de instalaţii interactive, proiecţii de video mapping şi efecte sonore au umplut Calea Victoriei spre bucuria oamenilor. Cele mai importante clădiri au căpătat o nouă faţadă, iar atmosfera a fost una în care spectacolul vizual a introdus publicul într-o altă dimensiune.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 24.02.2023, 12:53

Vezi și

Festivalul Spotlight a revenit in acest an cu o editie dedicata in intregime artistilor din Romania. Iar pentru 3 zile, evenimentul va transforma orasul intr-o galerie de arta vizuala in aer liber. Una dintre atracţii a fost Capul Uman, o instalaţie montată pe o sculptură de mari dimensiuni. "Noi am adus aici instalatia din spatele nostru pentru a reaminti oamenilor de importanta inteligentei artificiale,  pentru ca noi suntem de parere ca este cea mai importanta inventie pe plan tehnologic din istoria omenirii", a declarat Alex Iancu, manager Humans.ai.

Cu ajutorul ei, oamenii pot afla mai multe informaţii despre Bucureşti şi arhitectura din zonă în cele 27 de limbi ale celor 27 de state membre UE. O altă atracţie a serii a fost Instalaţia Kaleidoscop. Vizitatorii au putut să păşească înăuntru şi să se lase purtaţi de iluzia de culoare şi lumină. Cu mic cu mare, zeci de oameni s-au oprit chiar aici, pe Calea Victoriei, şi au dansat sub lumina ameţitoare a unui glob disco. Evenimentul continuă şi în următoarele două nopţi în Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Spotlight, festivalul care "aprinde" Calea Victoriei. Spectacol vizual ce a transpus publicul într-o altă dimensiune