Antena Meniu Search
x

STARE DE ALERTĂ în Botoşani! INCENDIU URIAŞ, după ce trei transformatoare au loc foc în zona industrială a oraşului (VIDEO)

Autoritățile de la Botoșani sunt în alertă, la această oră, după ce mai multe explozii s-ar fi produs în Zona Industrială a orașului.

UPDATE 14:03 - Cristian Amarandei, şef ISU Botoşani, a declarat la Antena 3 că incendiul a fost lichidat, însă încă există pericolul unor explozii.

"Incendiul a fost stins, dar există pericolul ca uleiul din cuva respectivă să produca o suprapresiune, o explozie. Acţionăm pentru răcirea zonei", a spus şeful ISU.

Vezi video aici

--------------------------

Autoritățile de la Botoșani sunt în alertă, la această oră, după ce mai multe explozii s-ar fi produs în Zona Industrială a orașului.

Primarul oraşului a declarat că trei transformatoare au luat foc, unul dintre ele aflându-se lângă o staţie de carburanți.

”Trei transformatoare au luat foc. Unul dintre transformatoare e aproape de o benzinărie”, a spus Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, la Antena3.

Unul dintre incendii avut loc într-o staţie de transformare a furnizorului de electricitate, iar un altul în curtea Serviciului Poliţiei Rutiere.

În curtea Serviciului Poliţiei Rutiere, avaria la transformatorul electric a afectat un autoturism parcat în imediata vecinătate a clădirii în care se aflau echipamentele electrice. Autoturismul, o Dacia Logan, a fost distrus, pompierii intervenind pentru limitarea efectelor focului.

Potrivit presei locale, la faţa locului acţonează mai multe autospeciale de la ISU Botoșani. 

Revenim cu detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » STARE DE ALERTĂ în Botoşani! INCENDIU URIAŞ, după ce trei transformatoare au loc foc în zona industrială a oraşului (VIDEO)