Antena Meniu Search
x

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat, în utlimele ore. Anunţul făcut de medicii de la Elias

Starea de sănătate a lui lui Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism în urma accidentului cumplit de duminică, s-a agravat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.09.2019, 14:22

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat, în utlimele ore - Facebook

Starea de sănătate a lui lui Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism în urma accidentului cumplit de duminică, s-a agravat.

Potrivit unui comunicat al spitalului, Mario Iorgulescu a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale.

"Referitor la starea  pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale. 

Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier.

Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

 1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal

 2.Contuzie pulmonară bilaterală severă

 3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior.

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator.

Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", a anunţat purtătorul de cuvânt Silvius Negoiţă.

Mario Iorgulescu ar fi provocat accidentul în care a murit un tânăr de 24 de ani

Acum trei nopţi, Mario Iorgulescu a pierdut controlul bolidului său de 300.000 de dolari, pe o şosea din Bucureşti, şi a intrat într-o altă maşină. Şoferul, Dani Vicol, un tânăr de aceeaşi vârstă cu el a murit pe loc.

Accidentul s-a produs în jurul orei trei dimineaţa, iar impactul a fost devastator. Stau mărturie imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc impactul. 

Zeci de minute pompierii s-au chinut să scoată victimele din maşini. În luxosul Aston Martin, de peste 300 de mii de dolari, era Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Forbal.

În cealaltă maşină era un tânăr de 24 de ani, care a a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că Mario Iorgulescu a ajuns în faţa lui, după ce a pierdut controlul volanului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat, în utlimele ore. Anunţul făcut de medicii de la Elias