Antena Meniu Search
x

Video Stareţul Benedict Sauciuc s-a trezit cu un zimbru plimbându-se nestingherit prin curtea Mănăstirii Neamţ: "Un pelerin neobişnuit"

Vizită neașteptată în curtea Mănăstirii Neamț. Un zimbru a profitat de faptul că porţile lăcaşului de cult erau deschise, a intrat şi s-a plimbat câteva minute nestingherit pe aleile acoperite de zăpadă. Imaginile inedite au fost postate pe Facebook de stareţul mănăstirii, Benedict Sauciuc.

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 11:51

Vezi și

"Mănăstirea Neamţ - un pelerin neobişnuit în incinta mănăstirii 09 ian. 2024", este mesajul care însoţeşte videoclipul postat de stareţul Benedict Sauciuc.

Imaginile surprind un zimbru în curtea interioară a Mănăstirii Neamţ.

Animalul, care a profitat de faptul că porţile erau deschise, s-a plimbat câteva minute pe aleile acoperite cu un strat de zăpadă, fără a se lăsa perturbat de prezenţa unor angajaţi ai mănăstirii, scrie News.ro. Zimbrul pare că ar căuta de mâncare şi este atras de zonele de vegetaţie care nu fuseseră acoperite în întregime de zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Stareţul Benedict Sauciuc s-a trezit cu un zimbru plimbându-se nestingherit prin curtea Mănăstirii Neamţ: "Un pelerin neobişnuit"