Antena Meniu Search
x

Ştefan Bănică JR., dar muzical pentru femei

Ştefan Bănică JR. aduce în dar cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei, în două concerte de excepţie pe 7 şi 8 Martie

Vezi și

Biletele se gasesc la: Circ&Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National, statia de metrou Unirii 2 si online pe: www.vandbilete.ro http:/www.vandbilete.ro, www.bilete.ro http:/www.bilete.ro, www.eventim.ro http:/www.eventim.ro, www.bilet.ro http:/www.bilet.ro, www.myticket.ro http:/www.myticket.ro si in magazinele partenere.

„Este un alt tip de spectacol fata de concertele care m-au consacrat. Acest gen, acustic, se bazează în primul rând pe emoţie, acurateţe şi un contact direct şi mult mai apropiat fata de spectator. Concertul acustic presupune un sunet cald, în care textele, mesajele cântecelor sunt puse în valoare, mai ales că vorbim despre cântece de dragoste. Aceste concerte din lună martie constituie încă un prilej de a scoate în evidenţă trupă cu care cânt, formată din unii dintre cei mai buni instrumentişti din ţară. Anul acesta am să încep să promovez în concetele mele şi tinere talente, care merita atenţia publicului. Aştept cu drag să ne întâlnim pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus!" - declară Ştefan Bănică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ştefan Bănică JR., dar muzical pentru femei