Antena Meniu Search
x

Ştefan Bănică Jr., mesaj emoţionant după moartea Cristinei Ţopescu: "Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri"

Ştefan Bănică Jr. a transmis un mesaj emoţionant, după moartea Cristinei Ţopescu. Cei doi au avut o frumoasă relaţie de iubire, la începutul anilor 90. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.01.2020, 13:28

Ștefan Bănică Jr. a avut o relaţie de iubire cu Cristina Ţopescu, la începutul anilor '90
Ştefan Bănică Jr., mesaj după moartea Cristinei Ţopescu - playtech.ro

Ştefan Bănică Jr. a transmis un mesaj emoţionant, după moartea Cristinei Ţopescu. Cei doi au avut o frumoasă relaţie de iubire, la începutul anilor 90. 

Actorul şi cântăreţul Ștefan Bănică Jr. a postat un mesaj emoționant pe pagina lui de Facebook, după aflarea tristei vești despre moartea Cristinei Ţopescu.

"Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu", a scris Ştefan Bănică, pe reţeaua de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Trupul neînsuflețit al fostei realizatoare TV a fost găsit duminică seară, în locuința ei.

Astăzi, jurnalista Adina Anghelescu a dezvăluit la Antena 3 că medicii legiştii nu au putut stabili cauza morţii, după efectuarea autopsiei, pentru că "era într-o stare avansată de putrefacţie". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ştefan Bănică Jr., mesaj emoţionant după moartea Cristinei Ţopescu: "Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri"