Antena Meniu Search
x

Un jandarm din Giurgiu a murit nevinovat, ucis pe trecerea de pietoni. Stelian a lăsat în urmă o soție și un copilaș

Tragedie în Giurgiu, sâmbătă seară, pe Bulevardul București. Jandarmul Stelian Pănoiu, în vârstă de 51 de ani, a murit nevinovat după ce a fost lovit în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni. Militarul s-a stins la spital, din cauza rănilor grave suferite.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.10.2020, 10:35

Stelian Pănoiu avea 51 de ani
Un jandarm din Giurgiu a murit nevinovat, ucis pe trecerea de petoni. Stelian a lăsat în urmă o soție și un copilaș - Facebook / realitateadegiurgiu.net
  • Stelian a lăsat în urmă o soție și un copil care îl așteptau acasă.
  • Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Stelian ieșise din tură și se afla în timpul liber, când a fost spulberat pe trecere de pietoni.

Potrivit jurnalgiurgiuvean.ro, accidentul mortal, produs de o șoferiță, a avut loc pe o trecere de pietoni, marcată, semnalizată și iluminată corespunzător.

Femeia de 55 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

La scurt timp de la producerea tragediei, Jandarmeria Giurgiu a postat pe Facebook un mesaj de condoleanțe:

"O veste tristă ne-a cutremurat pe toți: colegul nostru, plutonier adjutant Pănoiu Stelian a încetat din viață, după ce a fost lovit de un autoturism, pe trecerea de pietoni.

A lăsat în urmă o soție și un copil care îl așteptau acasă.

Plutonier adjutant Pănoiu Stelian și-a desfășurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Române din anul 2007, fiind un exemplu de profesionalism, loialitate și devotament.

Colegii îi sunt alături familiei îndurerate şi resimt, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde, a unui jandarm profesionist, a unui om bun, a postat Jandarmeria Giurgiu pe pagina de Facebook a instituţiei. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stelian Pănoiu, plâns de familie, colegi și prieteni

De asemenea, pe pagina de Facebook a Primăriei Giurgiu a fost postat un comunicat de presă:

"Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu regretă profund accidentul rutier petrecut în această seară, în urma căruia și-a pierdut viața plutonierul adjutant din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, Stelian Panoiu și transmite sincere condoleanțe familiei.

În ceea ce privește măsurile ce vor fi luate pentru prevenirea accidentelor rutiere în municipiul Giurgiu, luni vor fi convocați în ședință toți reprezentanții autorităților abilitate, respectiv, serviciile rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu și Direcției Poliției Locale".

Prietenii și colegii jandarmului au postat pe pagina lui de Facebook a Jandarmeriei Giurgiu, și nu numai, sute de mesaje de condoleanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un jandarm din Giurgiu a murit nevinovat, ucis pe trecerea de pietoni. Stelian a lăsat în urmă o soție și un copilaș