Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 18 decembrie 2019

Știrile zilei de 18 decembrie 2019: Accident feroviar în Ploiești Triaj, alocații dublate cu scandal în Parlament, vot pentru demiterea lui Donald Trump în Camera Reprezentanților.

de Redactia Observator

la 18.12.2019, 21:12

Locul accidentului feroviar din Ploiești Triaj
Știrile zilei de 18 decembrie: accident feroviar la Ploiești Triaj, Alocații dublate, vot pentru demiterea lui Donald Trump - Observator

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Accident feroviar, două trenuri s-au ciocnit în Ploiești Triaj

11 oameni au fost răniți după ce două trenuri s-au ciocnit în Ploiești Triaj. Un marfar a depășit semnalul de oprire și a lovit frontal un tren de călători. Imaginile accidentului feroviar arată primul vagon al trenului de persoane deraiat după impact. Cum s-a produs accidentul? Iată variantele pe care le au cei de la CFR.

Alocațiile pentru copii au fost dublate, dar cu scandal

Alocaţiile copiilor se dublează! Vestea bună venită din Parlament ascunde un joc politic: social-democraţii le plătesc liberalilor o poliţă mai veche. Lovitura vine în ziua în care cabinetul Orban a luat o decizie, în premieră, în România: şi-a asumat răspunderea pe buget. Premierul spune că dublarea alocaţiilor aruncă în aer deficitul. Iată ce soluții are Ministrul de Finanțe.

Bărbatul care și-a ucis mama a vrut să se sinucidă înainte de crimă

O mamă din Timiș a murit înjunghiată de fiul său, care abia se întorsese din Germania pentru sărbătorile de Crăciun. Bărbatul a ajuns la spital cu doar două zile înainte de crimă, când a încercat să-şi ia viaţa cu o supradoză de medicamente. Află mai multe detalii.

Luptă între un băiat și tatăl pe care l-a surprins abuzându-i sora

O luptă pe viaţă şi pe moarte a avut loc într-o familie din Iaşi, după ce un tânăr de 14 ani şi-a surprins tatăl în timp ce-i abuza surioara. Adolescentul s-a năpustit fără rezerve asupra monstrului care era tatăl său, reuşind, într-un final, să-l doboare şi să-şi salveze sora. Citește mai multe despre acest caz.

Șoferiță drogată, spulberată de o mașină în Drobeta

O şoferiţă de 18 ani drogată a fost filmată la Drobeta Turnu Severin, când maşina ei e lovită de alt autoturism. Urmărește imaginile.

Ce mai trebuie să știi în această seară:

- Vot pentru demiterea lui Donald Trump în Camera Reprezentanților

- Bărbatul împușcat de polițiști în Corbu e în comă

- Prima Casă și Startup Nation, mai puțini bani în 2020

- Polițistul mort în Bistrița lasă în urmă o mamă distrusă de durere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 18 decembrie 2019