Video

Străzile din Ploiești, ca după bombardament după lucrări de modernizare de zeci de milioane de lei

De Cristi Georgescu.
Publicat: 27.01.2021, 09:27.
Actualizat: 27.01.2021, 09:10

Străzile unui cartier din Ploieşti arată ca după bombardament. Unele nu sunt asfaltate, iar cele peste care a fost aruncat un strat de bitum, de mântuială, au fost măcinate de ploile şi ninsorile căzute în ultimele săptămâni.

Pline de gropi sau acoperite de noroi.

Aşa sunt de ani buni străzile din cartierul Mitică Apostol, din Ploieşti, care arată mai degrabă a uliţele unui cătun uitat de lume, decât a bulevarde ori străzi orăşeneşti.

Nu e terminată, am înţeles că trebuie făcută, continuată, dar când şi cum.. nu ştim nimic.

Dacă nu-i controlează nimeni. Cine face recepţia după ce termină lucrările? Nu îi ia nimeni la întrebări.

În timp ce actuala conducere promite măsuri drastice, fostul edil dă vina pe firma care a executat lucrările.

Adi Dobre, fostul primar al Ploieștiului: Pot fi, eventual, două motive: ori nu a fost tasarea făcută corespunzător, o altă posibilă situaţie, poate fi o nesigilare corespunzătoare a rețelei de canalizare.

Proiectul pentru lucrările de modernizare, coşmar pentru locuitorii din cartierul Mitică Apostol

Proiectul pentru lucrările de modernizare, demarat în urmă cu mai bine de șapte ani, a devenit coşmarul locuitorilor din acest cartier.

Andrei Volosevici, primar Ploiești: Sunt 30 de ani de când acel cartier are nişte probleme reale, oamenii aşteptau cu nerăbdare o normalitate, în speţă canalizare şi asfalt, şi că din nou printr-o modalitate de lucru pe care nu vreau să o comentez suntem puşi ca şi acolo din puţinul făcut să trebuiască să refacem.

Cristi Georgescu, reporter Observator: Locuitorii de pe strada Brânduşelor spun că astfel de cratere au mai apărut şi în trecut şi le-au asfaltat aşa cum au putut ei, însă politicienii care au venit să promită în campania electorală că aceste străzi vor fi în totalitate asfaltate, acum nu mai trec deloc pe aici.

Deşi mai toate străzile se află sub imperiul gropilor, lucrările din cartierul Mitică Apostol au costat aproximativ 30 de milioane de lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.