Antena Meniu Search
x

"Doamne, ajută-l!" Strigăte sfâșietoare pentru doi tineri care s-au răsturnat cu mașina, în Gorj (Video)

Un accidet grav a avut loc la Brănești, județul Gorj. O mașină a trecut prin curțile oamenilor, apoi s-a răsturnat la impactul cu un gard de beton. În mașină se aflau doi tineri, unul de 18 ani, care se afla la volan și un pasager în vârstă de 35 de ani.

de Redactia Observator

la 26.04.2020, 18:49

Vezi și
  • Doi tineri s-au răsturnat cu mașina
  • Oamenii spun că aveau viteză mare

Ambii au rămas încarcerați în mașină, după impactul violent cu gardul de beton, iar o femeie a început să plângă pe marginea străzii, rugându-se pentru ei.

"Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănești, din direcția Filiași - Rovinari, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind un gard, după care s-au răsturnat. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui bărbat,de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", informează polițiștii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

"Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Brănești, satul Capu Dealului, in care a fost implicat un autovehicul care a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-o curte. La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si in echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni, precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat doua victime de sex masculin cu varste de 18 si 35 de ani care erau in stare de constienta, dar incarcerate. S-a intervenit pentru descarcerarea si extragerea acestora din autovehicul, acordarea primului ajutor calificat  si transportarea acestora la spitalul din Turceni", anunță și ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Doamne, ajută-l!" Strigăte sfâșietoare pentru doi tineri care s-au răsturnat cu mașina, în Gorj (Video)