Antena Meniu Search
x

Video Strigătul fetei de 11 ani, agresată sexual la doi paşi de părinţi, într-un loc de joacă din Capitală. Angajatul neagă tot şi a trecut testul poligraf

Detalii tulburătoare ies la iveală în cazul fetiţei de 11 ani, agresată sexual într-un loc de joacă particular din Bucureşti unde mulţi părinţi îşi duc copiii. Angajatul care a comis grozăvia a profitat de neatenţia părinţilor şi le-a molestat fiica fără teamă, în ciuda faptului că ei erau în apropiere. Incidentul şocant a avut loc în aprilie anul trecut, iar suspectul a fost lăsat în libertate până vineri seară, adică aproape nouă luni. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 14.01.2023, 19:32

Vezi și

Incidentul care a traumatizat copila a avut loc într-un spaţiu particular, special amenajat pentru distracţia copiilor, din apropierea parcului Herăstrău, o zonă foarte frecventată de copii şi părinţi. "Fetiţa de 11 ani era la locul de joacă. Purta ochelari pentru realitate virtuală şi era într-un roller coaster, moment în care paznicul a agresat-o sexual", spune Andreea Milea, reporter Observator.

Fetiţă de 11 ani, agresată sexual la locul de joacă

Deşi copila era însoţită de părinţi, adulţii nu au văzut că un angajat pipăie fetiţa. Mica victimă a fost cea care a strigat după ei şi le-a povestit ce s-a întâmplat. Incidentul a avut loc la sfârşitul lui aprilie anul trecut, iar suspectul, un tânăr de 30 de ani, a fost arestat abia vineri seară. A negat totul şi a trecut testul cu detectorul de minciuni. Acum este în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Colegii lui de locul de joacă spun că aşa ceva nu s-a mai întâmplat acolo. "Nu, la noi nu. Au plecat alţi colegi pe alte chestii, că s-au dus în alte părţi, dar nu. Avem numai oameni OK", mărturiseşte un angajat, filmat cu camera ascunsă. Reporterii Observator au încercat să obţină un punct de vedere oficial din partea administratorilor locului de joacă, dar au primit un singur răspuns: departamentul de comunicare nu lucrează în weekend. 

Pe acelaşi subiect

"Îngrozitor. Nu vreau să mă gândesc la un parinte care a păţit aşa ceva. Eu dacă aş păţi, ar fi dinte pentru dinte", crede un român. "Este absolut groaznic şi îmi pare rău pentru familie şi pentru fetiţă", spune un altul.

Ce pedeapsă riscă agresorul

Dosarul a fost instrumentat de specialişti în investigarea abuzurilor sexuale de la nivelul Capitalei. Cercetările sunt continuate acum de procurori. Dacă va fi găsit vinovat, angajatul de la locul de joacă acuzat că a molestat fetiţa ar putea primi între 3 şi 10 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Strigătul fetei de 11 ani, agresată sexual la doi paşi de părinţi, într-un loc de joacă din Capitală. Angajatul neagă tot şi a trecut testul poligraf