Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Studentă din Timişoara, găsită moartă de două prietene cu care locuia în acelaşi apartament

O studentă din Timişoara a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia alături de două prietene. Întoarse acasă de la facultate, fetele au găsit uşa încuiată şi nu au putut intra. Au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, însă aceasta nu a răspuns.

de Redactia Observator

la 22.03.2024 , 22:32

Studentă din Timişoara, găsită moartă de două colege într-un apartament Studentă din Timişoara, găsită moartă de două colege într-un apartament - Shutterstock

Două tinere care locuiau cu o prietenă într-un apartament închiriat pe bulevardul Dragalina, lângă Gara de Nord din Timişoara, s-au întors, vineri după-amiază, de la cursuri, dar au găsit uşa încuiată şi nu au putut intra. Au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, însă aceasta nu a răspuns.

În cele din urmă cele două au reuşit să deschidă uşa şi să pătrundă în interiorul apartamentului, iar pe pat, într-una dintre camere şi-au găsit colega moartă, scrie news.ro.

Cele două au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările, în timp ce cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legişti care vor stabili cauza decesului.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Studentă din Timişoara, găsită moartă de două prietene cu care locuia în acelaşi apartament