Antena Meniu Search
x

Studentă găsită moartă într-un apartament din Timişoara, după ce a fost înjunghiată. Iubitul fetei este principalul suspect. Ambii erau studenţi la Medicină

Descoperire şocantă într-un apartament din Timişoara. O studentă la Medicină a fost găsită moartă. Pe corpul tinerei erau mai multe lovituri de cuţit, iar oamenii legii au şi un suspect.

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 12:13

Este vorba de iubitul fetei, şi el student la Medicină. Imediat după crimă, tânărul a fugit în Caraş Severin, unde a fost reţinut de poliţişti.

Ucisă din gelozie de iubit

Tânăra de 21 de ani din Baia de Aramă şi cel care avea să îi devină călău erau împreună de anul trecut. În ultima perioadă, cei doi au început să se certe, iar cel mai probabil, cred anchetatorii, gelozia a stat la baza crimei.

Trupul studentei a fost găsit de cele două colege de apartament, verişoara şi sora suspectului, Ancheta este în desfăşurate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Studentă găsită moartă într-un apartament din Timişoara, după ce a fost înjunghiată. Iubitul fetei este principalul suspect. Ambii erau studenţi la Medicină