Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei studente din Galaţi, medaliate cu aur la Paris pentru o îngheţată unică în lume

Trei studente din Galaţi au fost medaliate cu aur la Paris pentru o îngheţată unică în lume pe care au creat-o împreună cu profesorii de la Universitatea 'Dunărea de Jos'.

de Redactia Observator

la 03.04.2019 , 15:08

Trei studente din Galaţi, medaliate cu aur la Paris pentru o îngheţată unică în lume Trei studente din Galaţi, medaliate cu aur la Paris pentru o îngheţată unică în lume - YouTube

Trei studente din Galaţi au fost medaliate cu aur la Paris pentru o îngheţată unică în lume pe care au creat-o împreună cu profesorii de la Universitatea 'Dunărea de Jos'.

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope au cucerit lumea cu o îngheţată unică pe care au creat-o la Facultatea de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor.

Ieri, la Ecotrophelia Europe, un concurs desfăşurat la Paris, cele trei studente au cucerit medalia de aur cu Whoopie Ice, o îngheţată cu conţinut bogat de fibre şi cu un conţinut redus de zahăr.

Articolul continuă după reclamă

Este pentru prima dată când România ocupă cea mai înaltă poziţie pe podiumul acestei competiţii.

Pe acelaşi subiect

Cele trei studente, împreună cu profesorii Daniela Borda, Iulia Bleoancă şi Florentina Bucur, au lucrat continuu pentru Whoopie Ice, îngheţata delicioasă pe bază de zer concentrat şi delactozat cu prune şi gutui.

Mai mult, îngheţata este adresată inclusiv celor care suferă de intoleranţă la lactoză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Trei studente din Galaţi, medaliate cu aur la Paris pentru o îngheţată unică în lume