Antena Meniu Search
x

Foto Studenţii de 10 de la ASE, premiaţi cu icoane. Cadourile au fost oferite "în vederea susținerii performanței academice"

Cadou neobişnuit pentru tinerii cu rezultate excepţionale care urmează cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Mai mulţi studenţi au fost premiaţi cu icoane, după ce au terminat anul universitar cu media 10. "Premiile cu valoare deosebită" au fost oferite în cadrul unui parteneriat încheiat cu Patriarhia Română. 

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 16:10

Premiile au fost acordate de Patriarhia Română
Premiile au fost acordate de Patriarhia Română - Facebook/ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI

Potrivit unei postări publicate pe pagina de Facebook a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, premiile au fost acordate "în vederea susținerii performanței academice". Icoanele au fost acordate de Părintele Efrem, Stareț al Mânăstirii Vatoped, câte una pentru fiecare an de studiu. 

"Pe data de 26 iulie a.c., în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al ASE, a avut loc ceremonia de acordare a unor premii speciale unui grup de studenți cu rezultate excepționale la învățătură în anul universitar curent. Premiile constând în icoane cu valoare deosebită au fost oferite în cadrul parteneriatului încheiat cu Patriarhia Română în vederea susținerii performanței academice a studenților Academiei de Studii Economice din București. Premiile au fost acordate de Părintele Efrem, Stareț al Mânăstirii Vatoped, câte unul pentru fiecare an de studiu, studenților integraliști înmatriculați în anul I, II, III licență, respectiv I, II masterat, organizate la forma de învățământ cu frecvență, a căror medie generală este 10", au transmis reprezentanţii ASE pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Studenţii de 10 de la ASE, premiaţi cu icoane. Cadourile au fost oferite "în vederea susținerii performanței academice"