Antena Meniu Search
x

Subofiţerul ucigaş şi-a înjunghiat iubita cu un cuţit de bucătărie cumpărat din piaţă! Filmul atacului de la coaforul din Titu (Video)

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul crimei abominabile comise, ieri, de militarul Florin Oprea într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu.

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul crimei abominabile comise, ieri, de militarul Florin Oprea într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu.

Potrivit ultimelor informaţii, subofiţerul MApN a înjunghiat-o pe iubita lui Alexandra Elena Marin cu un cuţit de bucătărie, cumpărat din piaţă. 

Florin Oprea a achiziţionat arma crimei în drum spre coafor, lama cuţitului cu care a măcelărit-o pe Alexandra măsurând nu mai puţin de 21 de centimetri!

Din păcate, atacul criminal nu a putut fi suprins de camerele de supraveghere din coaforul de la Titu pentru că între obiectiv şi scanunul pe care se afla tânăra Alexandra există un obstacol, un corp de mobilier.

După ce şi-a înjunghiat iubita, plutonierul din Dâmboviţa s-a dus glonţ la un taxi.

"L-am văzut plin de sânge pe mâna dreapta. L-am întrebat ce-a păţit, era speriat, vorbea incoerent. "Mi-am bătut nevasta, du-mă repede la poliţie", aşa mi-a zis. Eu am crezut că îl aleargă cineva. După aia am aflat ce s-a întâmplat în oraş, am făcut legătura. Îl cunoşteam, mi-a fost soldat la un moment dat, cu ani în urmă. L-am mai dus cu maşina cu câteva zile în urmă, atunci mi-a zis că s-a despărţit de nevastă, că o iubea, că are un copil cu ea. L-am lăsat la poliţie, am plecat în staţia de taxi, apoi m-a sunat un coleg să-mi spună ce s-a întâmplat. Atunci am făcut legătura", a povestit taximetristul care l-a dus la poliţie pe criminal.

Reamintim că  o crimă abominabilă a fost comisă ieri de Florin Oprea, plutonier la UM Teiș, județul Dâmbovița.

Tânărul în vârstă de 35 de ani a ucis-o pe Alexandra, de 27 de ani, într-un coafor, înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuţit.

Martorii spun că Florin Oprea a lovit cu o cruzime ieșită din comun și doar faptul că la a cincea lovitură cuțitul s-a rupt în trupul tinerei, l-a determinat să se oprească și să fugă. 

Fata a fost dusă al spitalul din Titu, însă aici a încetat din viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Subofiţerul ucigaş şi-a înjunghiat iubita cu un cuţit de bucătărie cumpărat din piaţă! Filmul atacului de la coaforul din Titu (Video)