Antena Meniu Search
x

Video Subprefectul de Brăila s-a învârtit fără sens, încercând să mimeze protocolul militar, de Ziua Naţională a României

Simona Drăghincescu, subprefect de Brăila, a fost prezentă la evenimentele dedicate Zilei Naţională a României, prilej cu care a primit onorul şi a salutat drapelul de luptă. Însă, a existat un eveniment neprevăzut.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.12.2020, 17:45

Vezi și

Subrefectul a salutat de mai multe ori drapelul şi militarii, însă la un moment dat emoţiile probabil că au cuprins-o pe doamna subprefect şi a început să se învârtă fără să respecte protocolul, în direcţia greşită, după ce a executat salutul în faţa militarilor.

Ulterior, doamna subprefect a greşit din nou paşii, învârtindu-se pe loc, salutând drapelul. Ea nu a salutat nici verbal militarii, cu întâmpinarea: "Bună ziua".

Simona Drăghincescu, subprefectul Brăilei, a uitat protocolul, la evenimentul de Ziua Naţională a României

Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos"

Imaginile, care au fost transmise în direct de pagina de Facebook "Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos", au devenit imediat virale pe internet şi ţinta ironiilor internauţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Subprefectul de Brăila s-a învârtit fără sens, încercând să mimeze protocolul militar, de Ziua Naţională a României