Antena Meniu Search
x

Video "Sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliţia". Momentul în care şoferul din cursa nebună pe DN 1 e prins de agenţi

Bărbatul care a pornit în cursa nebună pe DN1, cu poliţia pe urme, furase maşina din parcarea unui mall din Băneasa după ce o călcase pe proprietara autovehiculului pe picior. Femeia a sunat la 112 disperată după ajutor. Poliţiştii au reuşit în cele idn urmă să îl prindă pe făptaş. 

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 12:49

Vezi și

Potrivit unui comunicat al poliţiei, la ora 09.34, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112, referitor la faptul că în parcarea unui mall din Băneasa proprietara unui autovehicul, marca Peugeot 208, culoare albă, a fost călcată pe picior și i s-a furat mașina. Femeia a fost transportată la spitalul Elias pentru îngrijiri medicale. 

Cursă nebună pe DN 1, după ce un bărbat a furat maşina unei femei

Ulterior, şoferul a fost depistat şi oprit în cele din urmă pe raza comunei Ciolpani, la km 34. În timpul urmăririi în trafic, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit. 

Odată oprită maşina, poliţiştii au spart geamul lateral al maşinii pentru a îl extrage din autovehicul pe bărbatul respectiv, împrejurare în care cioburile au produs leziuni minore, atât persoanei în cauză, cât și unuia dintre polițiști. În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative.

"Eu George Istrate, stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliţia. Respect legea, caracterul trebuie păstrat", sunt cuvintele pe care şoferul le-a rostit în mod repetat, odată ce a fost reţinut de poliţie. 

Cazul a fost preluat de Serviciul Furturi de Autovehicule București, pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliţia". Momentul în care şoferul din cursa nebună pe DN 1 e prins de agenţi