Antena Meniu Search
x

Video Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră

Caz halucinant în Mehedinţi. După un accident violent pe centura Severinului, între doi şoferi drogaţi, unul dintre pasageri s-a răzbunat pe forţele de ordine care au intervenit la faţa locului. Fiul şoferiţei care a fost prinsă sub influenţa amfetaminei s-a urcat la volan şi a lovit maşina Poliţiei, apoi a fugit.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 16.05.2024 , 17:52

Diana Speretoiu, reporter Observator: Accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 18 ani care nu a acordat prioritate într-un sens giratoriu unei alte mașini conduse de o femeie de 48 de ani. În urmă impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Șoferița și alte două femei au ajuns la spital. Polițiștii au testat ambii șoferi cu aparatul etilotest și a rezultat că nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urcă la volan, dar drugtestul a indicat prezența unor substanțe psihoactive în ambele cazuri. În dreptul șoferului, vorbim despre canabis, iar în cazul femeii vorbim despre amfetamină. Cei doi au fost conduși la spital pentru a le fi prelevate probe .

Imediat la fața locului a venit și fiul uneia dintre victime. Acesta a devenit recalcitrant cu șoferul care a provocat accidentul, apoi s-a urcat la volan, a lovit autospeciala de poliție și a fugit de la fața locului. Polițiștii au pornit în urmărirea să, l-au prins și l-au amendat cu aproape 3.000 de lei și l-au lăsat fără permis pentru 60 de zile.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră