Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"

Protest extrem, transmis în direct, pe Facebook. Un şofer din judeţul Neamţ a făcut live pe reţeaua de socializare pentru a-şi exprima nemulţumirea că poliţiştii i-au luat certificatul de înmatriculare a maşinii după ce au constatat că era puţin lovită.

de Angela Bertea

la 13.05.2024 , 14:15

"Maşina asta nu e bună! Păi, dacă nu e bună să o fac eu să nu fie bună! Vrei certificat? Na! Aţi spus: 'Nu îţi merg farurile!' Acum nu merg farurile, şefule. Farul ăsta! Să nu meargă şi ăsta! Aţi zis că e boţită? Unde e boţită? Acum e boţită, maşina! Ai zis că nu merge stopul, da? Uite-l că merge şi ăsta! Ăsta nu merge? Merge şi ăsta!", a ţipat omul în timp ce îşi distrugea propria maşină.

Ce amendă a primit şoferul

Bărbatul şi-a distrus singur autoturismul, a spart stopurile şi geamurile şi i-a insultat pe poliţiştii prezenţi. Totul s-a terminat cu o serie de amenzi. Practic, bărbatul a primit sacţiuni în valoare totală de 3.310 lei: 1.000 de lei pentru adresarea de injurii şi 2.310 lei pentru defecţiunile tehnice descoperite la maşină.

Vezi și

Poliţiştii se aflau dimineaţă, 13 mai, într-o acţiune rutieră alături de inspectori de la RAR, iar bărbatul a fost oprit în trafic pentru verificări. În urma controlului, au fost descoperite mai multe defecţiuni tehnice pentru care a fost sacţionat. Nemulţumit de decizia poliţiştilor, şoferul a protestat şi a pus mâna pe stingător şi a produs mai multe avarii maşinii sale. Poliţiştii i-au atras atenţia să se calmeze, în caz contrar va fi încătuşat.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"