Antena Meniu Search
x

Gestul şocant al tânărului care şi-a pierdut banii la păcănele şi s-a răfuit cu bodyguarzii. Şoferii au făcut slalom

Supărat că şi-a pierdut banii la păcănele, un bărbat din Bucureşti s-a răfuit cu agenţii de pază. Individul a făcut un adevărat circ.

Vezi și

Supărat că şi-a pierdut banii la păcănele, un bărbat din Bucureşti s-a răfuit cu agenţii de pază. Individul a făcut un adevărat circ, a lovit aparatele cu pumnii şi a alergat printre maşini. La final, a ieşit destul de şifonat din confruntare.

Scenele şocante au avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, în faţa unei săli de jocuri de noroc. Un bărbat de 35 de ani se îmbrânceşte cu agenţii de pază. Ar fi pierdut bani la aparate şi, de nervi, ar fi început să dea cu pumnii în ele. Angajaţii au apăsat butonul de panică şi, în scurt timp, şi-a făcut apariţia echipajul de intervenţie. Dupa ce s-a răfuit cu bodyguarzii, tânărul şi-a vărsat nervii pe o maşină parcată în zonă.

La un moment dat, individul se întinde direct pe asfalt, iar câţiva şoferi fac slalom pe lângă el. Agenţii de pază cheamă poliţia şi îl reţin pe bărbat.

În cele din urmă, a fost dus la secţie şi este cercetat penal pentru distrugere. La audieri i s-a făcut rău şi a cerut intervenţia medicilor. 

De cealaltă parte, agenţii de pază s-au ales cu plângere penală pentru purtare abuzivă. L-ar fi lovit cu picioarele, când acesta s-a împiedicat şi a căzut la pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Gestul şocant al tânărului care şi-a pierdut banii la păcănele şi s-a răfuit cu bodyguarzii. Şoferii au făcut slalom