Antena Meniu Search
x

Foto Surpriza neplăcută trăită de un sucevean când a mâncat dintr-un sendviș abia cumpărat: „Cum am luat prima gură, a ieșit. Era viu, mișca”

Îi era foame, așa că a oprit la primul fast-food care i-a ieșit în cale și a cumpărat un sendviș. Nu a bănuit nicio clipă că va scăpa și de foame, dar și de poftă, care nu îi va reveni prea curând.

de Monica Palade

la 20.07.2023, 22:15

Și asta pentru că bărbatul din Suceava a trăit o experiență cu totul neplăcută.

Surpriza vie din sendviș

„Am intrat să mănânc un sendviș, îmi era foame. Am intrat, am stat la rând, am fost servit cu un sendviș, m-am așezat imediat la masă. Am desfăcut sendvișul, cum am luat prima gură, exact de sub sendviș, un melc viu, care și mișca acolo. Imediat am luat tava și m-am dus la ghișeu. Am întrebat ce reprezintă melcul ăla acolo, de mi l-ați pus aici. A dispărut tava imediat. Mi-a adus alt meniu. Le-am spus că nu mai pot să mănânc, că mi s-a întors stomacul pe dos, dați-mi banii înapoi. Nu au vrut să mi-i dea”, a declarat suceveanul pentru intermediatv.ro.

Supărat de cele întâmplate a depus o plângere la Protecția Consumatorilor. „Am depus plângere la OPC. Nu am nicio pretenție. Vreau să știe lumea, să afle ce se întâmplă acolo, să nu pățească și alții ca mine”, a mai spus clientul ghinionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Surpriza neplăcută trăită de un sucevean când a mâncat dintr-un sendviș abia cumpărat: „Cum am luat prima gură, a ieșit. Era viu, mișca”