Antena Meniu Search
x

Încă un suspect audiat în cazul agresiunii asupra celor 2 jandarmi, la protestul din 10 august

Un alt bărbat suspectat de agresarea celor doi jandarmi la protestul din 10 august de la Piaţa Victoriei este audiat la Bucureşti. Suspectul este din judeţul Teleorman.

Încă un suspect audiat în cazul agresiunii asupra celor 2 jandarmi, la protestul din 10 august - Arhivă

Un alt bărbat suspectat de agresarea celor doi jandarmi la protestul din 10 august de la Piaţa Victoriei este audiat la Bucureşti. Suspectul este din judeţul Teleorman.

Bărbatul a fost ridicat de autorităţile din Capitală, de poliţiştii Serviciului Omoruri şi de procurorii Tribunalului Bucureşti, în dosarul agresiunilor asupra celor doi jandarmi, în seara evenimentelor din 10 august.

Marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţa că unul dintre protestatarii care au bătut-o pe femeia jandarm în Piaţa Victoriei, la mitingul din 10 august, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suspectul din Teleorman este al doilea protestatar reţinut în dosarul pentru ultraj împotriva forţelor de ordine. Primul suspect reţinut a fost cel care a furat arma femeii jandarm, găsită la câteva zile după protest, în judeţul Ilfov.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Încă un suspect audiat în cazul agresiunii asupra celor 2 jandarmi, la protestul din 10 august