Antena Meniu Search
x

Video Suspecţii în cazul crimei din Giurgiu au recunoscut că au transportat-o pe fată şi i-au dat foc pe câmp, dar regretă

Cei trei suspecţi pentru crima din Giurgiu, unde o tânără a fost ucisă şi apoi incendiată pe un câmp de la marginea şoselei, au ajuns în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Ei au recunoscut parţial faptele şi spun că regretă ce au făcut.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.11.2020, 15:50

Cele trei persoane au recunoscut că au transportat-o pe femeie în geamantan şi i-au dat foc pe câmp - observatornews.ro
  • Suspecţii au recunoscut că i-au dat foc pe câmp tinerei
  • Ei nu recunosc că au ucis-o

Aşa cum au spus în faţa procurorilor chiar din timpul nopţii, de la audieri, cei trei au recunoscut că au dus corpul tinerei pe câmp, într-o valiză şi i-au dat foc, însă spun că nu au ucis-o pe victimă.

Deşi nu au vrut să mai facă declaraţii şi în faţa judecătorului, cei trei au spus că regretă cele întâmplate. Avocatul celor trei a cerut arest la domiciliu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, ar fi fost ucisă în casa unde locuia cu presupușii criminali. Femeia ar fi practicat prostituția, iar mobilul crimei au fost "neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței".

Totuşi, cei trei suspecţi, spun că ei nu au ucis-o pe victimă, iar tânăra şi-ar fi luat singură viaţa, moment în care ei ar fi intrat în panică şi au ştiut ce să facă. Ei ar fi spus că au încercat să o resusciteze pe tânără, proces în care i-ar fi rupt trei coaste. După care au intrat în panică din nou şi au băgat-o într-un geamantan, au dus-o pe câmp şi i-au dat foc.

Comunicatul oficial: "Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei. La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofițeri de poliție din cadrul IGPR - Direcția de Investigații Criminale și IPJ Giurgiu - Serviciul de Investigații Criminale au efectuat mai multe percheziții domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima și completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menționat. S-a stabilit că victima practica prostituția, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței. Au fost audiate în cauză mai multe persoane, iar față de trei dintre aceștia s-a dispus continuarea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și profanare de cadavre, luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă"

Cercetările continuă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Suspecţii în cazul crimei din Giurgiu au recunoscut că au transportat-o pe fată şi i-au dat foc pe câmp, dar regretă