Antena Meniu Search
x

Video Suspiciune de crimă în Pitești. Un bărbat a fost găsit mort în casă, cu urme de violență pe corp

Descoperire macabră, noaptea trecută, într-o casă din Pitești. Un bărbat de 78 de ani a fost găsit mort, cu urme de violențe pe corp, decedat de mai mult timp. O femeie a sesizat poliția, după ce nu a reușit să intre în locuința fostului soț. 

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 10:04

Vezi și

IPJ Argeș anunță că în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Pitești au fost sesizați de o femeie că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din Pitești. Echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp. 

Bărbatul avea urme de violență de corp

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență.

"În noaptea de 2 spre 3 martie a.c., în jurul orei 3.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești. La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp. În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență", transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Potrivit unor surse, principalul suspect este fiul adolescent al bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Suspiciune de crimă în Pitești. Un bărbat a fost găsit mort în casă, cu urme de violență pe corp