Antena Meniu Search
x

Suspiciuni de toxiinfecţie alimentară la un internat din Târgu Jiu. Trei eleve au ajuns la spital după ce au mâncat la cantină

Mai mulţi copii, cazaţi în Căminul Colegiului Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Trei tinere cu vârste de 18 şi 17 ani au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din oraş. Cu toţii au mâncat la cantina căminului.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 10:24

Vezi și

Mai multe echipaje medicale au intervenit, joi seară, la căminul Colegiului Naţional ”Spiru Haret” din Târgu Jiu, după mai mulţi tineri au acuzat simptome de toxiinfecţie alimentară.

ISU Gorj a transmis că, în urma evaluării medicale, 3 tinere, două de 18 ani şi una de 17 ani, au fost transportate la UPU Târgu-Jiu. 

"4-5 copii din căminul Colegiului Naţional Spiru Haret acuză simptome ale unei toxiinfecţii alimentare. La faţa locului sunt un echipaj SMURD şi 2 echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă", a anunţat, joi seară, ISU Gorj.

Deocamdată, nu s-a stabilit ce s-a întâmplat şi cum s-au îmbolnăvit copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Suspiciuni de toxiinfecţie alimentară la un internat din Târgu Jiu. Trei eleve au ajuns la spital după ce au mâncat la cantină