Antena Meniu Search
x

Noi proteste antiguvernamentale în România. În Capitală, manifestanții s-au dus la sediul PSD

Pentru a doua duminică la rând, sute de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de ultimele decizii ale Guvernului.

Vezi și

Aproximativ 1000 de oameni s-au strâns în Piața Victoriei, pentru a protesta față de reforma fiscală adoptată de guvern. Manifestanții au plecat apoi în marș către PSD.

Update Un bărbat fost amendat pentru că a aruncat cu un sul de hârtie igienică în curtea sediului PSD, iar alte două persoane au fost duse la secţie pentru legitimare. Bărbatul amendat a precizat că a primit o amendă de 300 de lei, în timp ce miercuri seară, când a aruncat cu suluri de hârtie igienică în sediul Guvernului, amenda a fost mai mare, de 350 de lei.

Protestatarii au stat aproximativ o oră în faţa sediului PSD, scandând şi huiduind.

Alţi doi protestatari, care nu aveau documente asupra lor, au fost duşi la secţia de poliţie pentru a fi legitimaţi.

Cele aproximativ 1000 de persoane adunate în Piaţa Victoriei din Capitală pentru a protesta faţă de modificările Codului Fiscal şi ale legilor justiţiei, au ajuns sediul PSD. Manifestanţii au plecat în marş din piaţă după câteva dispute cu jandarmii, care după ce s-au asigurat că exită culoarul necesar deplasării, au încadrat coloana de manifestanţi însoţind-o până la sediul PSD din Kiseleff. 

La sediul PSD, manifestanţii au scandat "Ruşine!" şi "PSD - Ciuma Roşie!". şi "Hoţii!", "Cuib de hoşi şi de mafioţi", huiduind.

Protestatarii au agitat drapele şi pancarte şi în Piaţa Victoriei au scandat "Hoţii!", "CCR - Sluga PSD" şi "Pilonul ll nu e pentru voi", "PSD - ciuma roşie" şi "Nu vrem să fim o naţie de hoţi".

Organizatorii au afirmat  că „sediul PSD nu este un obiectiv militar de siguranţă naţională”, astfel că manifestanţii pot veni cu hârtie igienică, făcând referire la protestul de miercuri faţă de modificarea legilor justiţiei, când jandarmii au încercat să confişte sulurile de hârtie igienică pe care oamenii le aduseseră în Piaţa Victoriei pentru a le arunca spre clădirea Guvernului.

Protestatarii s-au strâns și în alte orașe, precum Galați și Iași.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noi proteste antiguvernamentale în România. În Capitală, manifestanții s-au dus la sediul PSD