Antena Meniu Search
x

Video Sute de taximetrişti au protestat în marile orașe din țară. Şoferii spun că firmele de ridesharing le ''fură'' clienţii şi le înjumătăţesc veniturile

Taximetriştii au ieşit în stradă în mai multe oraşe ale ţării şi ameninţă că vor paraliza traficul, nemulţumiţi, spun ei, de concurenţa neloială a companiilor de transport alternativ. În Capitală, mai exact în faţa Guvernului, protestul a strâns laolaltă zeci de taximetrişti. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.06.2023, 12:58

Vezi și

Peste 40 de taxiuri au venit astăzi în Piaţa Victoriei din Capitală, însă, protestul nu are loc numai în Bucureşti. A fost o adevărată organizare, având în vedere că s-a desfăşurat în marile oraşe din ţară. În Timişoara, de exemplu, au venit în jur de 200 de taximetrişti, iar la Craiova este tot cam aceeaşi situaţie.

Taximetriştii sunt revoltaţi că şoferii de ridesharing le-ar fura din clienţi, dar şi că fac transport fără drept, spun aceştia, depăşind numărul taximetriştilor din Capitală. Unii taximetrişti spun că veniturile le-au scăzut chiar şi cu mai bine de jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sute de taximetrişti au protestat în marile orașe din țară. Şoferii spun că firmele de ridesharing le ''fură'' clienţii şi le înjumătăţesc veniturile