Antena Meniu Search
x

"Suveranul" milionar din Braşov, "născut viu", loveşte din nou! "Aş prefera să am mai multe share-uri ca să priceapă mai multă lume..." (Video)

Dan Cristian Cămârzan este unul dintre românii care se simt îngrădiţi de legi. Se autointitulează "născut viu" şi "suveran", membru al "mişcării Suveranilor".

Dan Cristian Cămârzan este unul dintre românii care se simt îngrădiţi de legi. Se autointitulează "născut viu" şi "suveran", membru al "mişcării Suveranilor", care începe să adune din ce în ce mai mulţi adepţi.

Nu vrea să fie considerat un număr de pe buletin, precum CNP-ul.

"Rădăcina răului este numele tău. Numele tău e o corporaţie, nu este numele real al tău. Voi chiar nu pricepeţi că sunteti LEGAL morţi, automat SCLAVI şi ţara asta se face IADUL pe pământ? Asta pleaca de la fiecare din voi care nu pricepe!", susține Dan Cămârzan.

Aseară, suveranul din Braşov s-a reprodus din nou, într-un live pe Facebook. A încercat să salveze cât mai mulţi oameni din mrejele diabolice ale statului.

"Am revenit cu multe explicaţi pentru cei care vor cu adevărat salvarea. Cine crede bine, cine nu, foarte bine. Nu toţi se vor salva, nu-i aşa? Io am venit să vă deştept. Eu cred că cei care se deşteapă au obligaţia să dea share ca să deştepte pe alţii! 

Vă pot explica minciuna în care trăiţi. Voi începe să o iau de la început iarăşi ca să priceapă toată lumea, dar aş prefera să am mai multe share-uri ca să priceapă mai multă lume...", spune bărbatul care vrea să le împartă românilor salvarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine îşi face buletin, e declarat mort, explică Dan Cărmăzan.

"După ce vă naşteţi, vi se dă certificatul de născut viu, care voi îl daţi în locul certificatului de naştere. Deci, automat aţi pierdut dreptul la naştere, sunteţi declaraţi morţi. Sunteţi o corporaţie. Corporaţia numelui vostru. Numai că nu eram beneficiar, doar administrator. Voi îl aveţi pe Dumnezeu în voi. Eu am venit ca să vă spun adevărul. În momentul în care vă faceţi buletin, sunteţi declaraţi morţi", mărturiseşte braşoveanul născut viu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Suveranul" milionar din Braşov, "născut viu", loveşte din nou! "Aş prefera să am mai multe share-uri ca să priceapă mai multă lume..." (Video)