Meniu
Search
x

Video Tâlhar prins cu ajutorul unui taximetrist, după un jaf de aproape 3.000 de euro. Tânărul furase banii de la un pelerin

Un tânăr de 18 ani care furase aproape trei mii de euro de la un pelerin din Craiova a fost prins de poliţişti cu ajutorul unui taximetrist.

De Redactia Observator la 15.09.2021, 09:42
Vezi și

Tânărul a sustras banii dintr-un cort în care dormea pelerinul venit din Baia Mare. Acesta avea la el 2.300 de euro şi peste 19 mii de grivne, echivalentul a 3.000 de lei. 

Grăbit, hoţul s-a urcat într-un taxi şi a cerut să fie dus la o casă de schimb valutar. Văzând suma mare de bani pe care tânărul agitat o avea la el, şoferul a simţit că ceva este în neregulă.

Aşa că, atunci când în cale i-a ieşit o maşină de poliţie, a început să dea flashuri. Agenţii au înţeles că li se cere ajutorul şi au oprit taxiul. Tânărul a încercat să fugă, dar a fost prins rapid şi apoi reţinut pentru 24 de ore. Banii au fost înapoiaţi păgubitului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tâlhar prins cu ajutorul unui taximetrist, după un jaf de aproape 3.000 de euro. Tânărul furase banii de la un pelerin