Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a aruncat în gol de la etajul 9, în Timişoara. Bărbatul a murit pe loc. Venise acasă din Italia, de sărbători

Sinucidere șocantă, în această dimineaţă, în Timișoara. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia împreună cu familia sa. Omul venise acasă din străinătate, de sărbători.

Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Take Ionescu
Un tânăr s-a arunat în gol de la etajul 9, în Timişoara. Bărbartul venise acasă din Italia, de sărbători - tion.ro

Sinucidere șocantă, în această dimineaţă, în Timișoara. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia împreună cu familia sa. Omul venise acasă din străinătate, de sărbători.

Tânărul muncea în Italia și ar fi venit acasă la Timișoara să petreacă sărbătorile cu familia.

Suferea de depresie, iar marți dimineață s-a hotărât să își pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia familia sa, în zona Bulevardului Take Ionescu, scrie tion.ro.

Medicii de la ambulanță sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Polițiștii timișoreni s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii  încearcă acum să afle ce l-a făcut pe bărbat să își pună capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a aruncat în gol de la etajul 9, în Timişoara. Bărbatul a murit pe loc. Venise acasă din Italia, de sărbători