Antena Meniu Search
x

Tânărul ars în explozia de la Piatra Neamţ nu a putut fi operat în Belgia. Starea lui e foarte gravă

Tânărul care a suferit arsuri grave în urma exploziei dintr-un bloc din Piatra Neamț nu a putut fi operat în Belgia, unde a fost transportat cu un avion de la Iași.

Tanar ars in explozia de la Piatra Neamt, transportat la Iasi
Tanarul ars in explozia de la Piatra Neamt, transportat cu ambulanta la Iasi - Observator

Tânărul care a suferit arsuri grave în urma exploziei dintr-un bloc din Piatra Neamț nu a putut fi operat în Belgia, unde a fost transportat cu un avion de la Iași.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, vineri, că starea pacientului este foarte gravă.

“Acum cinci minute am primit ultimul raport. Şansele sunt 50 - 50. Nu a putut fi operat, doar curăţate plăgile, pentru că starea lui este foarte gravă, dar medicul care îl ţine sub observaţie este optimist în ceea ce îl priveşte, deşi starea lui este foarte gravă”, a declarat Sorina Pintea. 

Tânărul rănit în explozia dintr-un bloc din Piatra Neamţ a fost transportat cu un avion militar la Spitalul Grand Hôpital de Charleroi din Belgia. 

Pe acelaşi subiect

Pacientul aflat în comă indusă, cu arsuri de gradul III pe 75% din suprafaţa corpului, a fost asistat pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca şi de o echipă medicală militară.

Aeronava militară a decolat de pe Aeroportul Internaţional Iaşi joi, în jurul orei 16.30, la o zi după explozie.

Explozia din blocul de la Piatra Neamţ a fost urmată de un incendiu.

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Tânărul ars în explozia de la Piatra Neamţ nu a putut fi operat în Belgia. Starea lui e foarte gravă