Antena Meniu Search
x

Tânăr bătut cu sălbăticie şi înjunghiat de doi indivizi, tată şi fiu, într-un magazin din Constanța

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din localitatea constănţeană Hârşova. Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie, apoi înjunghiat de doi indivizi, tată şi fiu.

de Redactia Observator

la 27.11.2019, 11:31

Vezi și

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din localitatea constănţeană Hârşova. Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie, apoi înjunghiat de doi indivizi, tată şi fiu. Totul de faţă cu mai mulţi clienţi, dar nimeni nu au intervenit. Agresorii şi-au lăsat victima într-o baltă de sânge. Iar tânărul ar putea avea nevoie acum de operaţie.

Bătaia s-a petrecut acum câteva zile. Pe imagini se vede cum doi bărbaţi intră în magazin şi se duc glonţ la tânăr. Unul dintre ei îi dă cu o sticlă în cap, în timp ce altul îi cară pumni.

Apoi, amândoi îl lovesc cu picioarele. Victima povesteşte momentele înfiorătoare prin care a trecut.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, este acum într-un scaun cu rotile, internat la Spitalul Judeţean Constanţa. Conflictul este mai vechi, spune el, cei doi l-ar fi urmărit de câteva luni

Mai mult, nu ar fi fost prima dată când a fost atacat. Agresorii ar fi intrat peste el în casă cu topoare şi cuţite şi i-au ameninţat şi familia.

Tânărul spune că a anunţat de fiecare dată poliţia, ba chiar a făcut şi plângeri penale. Însă nimeni nu a luat măsuri, astfel că cei doi indivizi l-au hărţuit în continuare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Victima spune însă, că, după atac, cei doi agresori, tată şi fiu, ar fi fugit din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Tânăr bătut cu sălbăticie şi înjunghiat de doi indivizi, tată şi fiu, într-un magazin din Constanța