Un tânăr din Bistriţa-Năsăud şi-a condus prietenul spre moarte, după ce s-a urcat fără permis la volan

De Redactia Observator.
Publicat: 17.09.2020, 07:46.
Actualizat: 17.09.2020, 10:39

Un tânăr fără permis şi-a ucis prietenul într-un accident produs pe o şosea din Bistriţa-Năsăd. Se afla la volan când a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un cap de pod.

Amicul său, care era pasager, a murit pe loc. Şoferul a fost readus la viaţă de un echipaj SMURD care trecea întâmplător prin zonă şi a putut interveni imediat.

Poliţiştii spun că şoferul, cu toate că nu avea permis, gonea cu viteză către casă. Pe scaunul din dreapta se afla un prieten.

La ieşirea din localitatea Ilva Mică, tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un cap de pod. După impactul violent, autoturismul s-a răsturnat iar cei doi tineri au rămas captivi în maşina întoarsă cu roţile în sus.

Şansa a făcut ca un echipaj de prim-ajutor să fie în apropiere şi să ajungă la locul accidentului într-un minut.

Din păcate, pentru pasagerului de 26 de ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta a murit pe loc. Pe numele şoferului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.