Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Botoşani a băut până a murit. Poliţiştii au deschis dosar de ucidere din culpă

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Corni, judeţul Botoşani, a decedat în condiţii suspecte într-un bar din municipiul Suceava. Poliţiştii fac în cauză cercetari privind săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Un tânăr din Botoşani a băut până a murit. Poliţiştii au deschis dosar de ucidere din culpă - Hepta

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Corni, judeţul Botoşani, a decedat în condiţii suspecte într-un bar din municipiul Suceava. Poliţiştii fac în cauză cercetari privind săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, scrie presa locală.

Duminică, în jurul orei 10:00, tânărul s-a deplasat la un local din Piaţa Mică, din municipiul Suceava, pentru a verifica aparatele de joc electronice pe care societatea la care lucra le deţinea acolo.

În bar, tânărul a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 13:00 i s-a făcut rau, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia ambulanţei. Echipajul medical care a sosit la fata locului a executat manevre de resuscitare, constatând decesul acestuia.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost depus la morga Spitalului Judeţean Suceava, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Politiştii fac cercetări în cauză privind săvârşirea infracţiunilor de "ucidere din culpa" şi "nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă", urmând a se dispune procedural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Botoşani a băut până a murit. Poliţiştii au deschis dosar de ucidere din culpă