Antena Meniu Search
x

Cum a reuşit un tânăr din Brăila să facă plinul la maşina mamei sale fără să plătească vreun leu

Un tânăr a reuşit să facă plinul la maşina mamei sale fără să scoată vreun ban din buzunar. Metoda folosită de bărbat a fost una ingenioasă, însă... nu a funcţi

Cum a reuşit un tânăr din Brăila să facă plinul la maşina mamei sale fără să plătească vreun leu

Un tânăr a reuşit să facă plinul la maşina mamei sale fără să scoată vreun ban din buzunar. Metoda folosită de bărbat a fost una ingenioasă, însă... nu a funcţionat.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, atunci când bărbatul a luat maşina mamei sale, a mers în parcarea unui supermarket din Brăila şi a furat plăcuţele de înmatriculare ale unui autoturism care arăta la fel ca şi maşina mamei sale.

A montat plăcuţele false pe maşină şi apoi a mers într-o benzinărie, acolo unde a alimentat 50 litri de motorină după care a plecat fără să plătească.

Din nefericire pentru el, a doua zi, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Brăila l-au prins în trafic, pe strada Griviţei. El a fost condus la audieri şi a recunoscut că a alimentat fără să plătească.

Pe acelaşi subiect

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru furt.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Brăila au reuşit să prindă un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, care aplicase acelaşi scenariu pentru a alimenta gratis, în data de 23 octombrie 2017.

La rândul său, şoferul s-a ales cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum a reuşit un tânăr din Brăila să facă plinul la maşina mamei sale fără să plătească vreun leu