Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani din Bistriţa, acuzat de 14 jafuri din maşini. A condus 3 automobile furate fără permis, după care le-a abandonat

Un tânăr de 19 ani din municipiul Bistriţa este acuzat de furt şi de conducere fără permis în perioada 21 martie - 13 aprilie. Tânărul a comis 17 jafuri de şi din autoturisme, unul din vehicule fiind sustras chiar de două ori după care l-a abandonat, potrivit unui comunicat de presă remis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 11:13

Tânăr de 19 ani din Bistriţa, acuzat de 14 jafuri din maşini
Tânăr de 19 ani din Bistriţa, acuzat de 14 jafuri din maşini - Shutterstock

Tânărul a condus vehiculele sustrase fără să deţină permis de conducere.

"Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit faptul că, în perioada 21-29 martie, tânărul ar fi sustras un autoturism şi de două ori aceeaşi autoutilitară, pe care le-ar fi condus fără să deţină permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar ulterior le-ar fi abandonat. Totodată, în perioada 24 martie-13 aprilie, pe timp de noapte, ar fi sustras bunuri din 14 autoturisme parcate pe raza municipiului Bistriţa", se arată în comunicat.

Prejudiciul comis, estimat la 5.000 de lei

Prejudiciul creat prin comiterea celor 14 furturi din autoturisme a fost estimat la circa 5.000 de lei. Tânărul a fost depistat miercuri pe o stradă din Bistriţa şi condus la audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat în cursul zilei de joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani din Bistriţa, acuzat de 14 jafuri din maşini. A condus 3 automobile furate fără permis, după care le-a abandonat