Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr de 22 de ani, în comă după ce s-a izbit de un copac şi a fost propulsat prin parbriz, în Suceava. Maşina s-a răsturnat, apoi a luat foc

Un tânăr se află în stare foarte gravă în urma unui accident cumplit de maşină în Vicovu de Sus, Suceava. Băiatul ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un copac, după care a fost aruncat prin geam. După ce maşina s-a răsturnat, aceasta a fost cuprinsă de foc.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 11:12

Potrivit acestora, tânărul de 22 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă în afara părţii carosabile.

"Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în urma unui accident rutier, produs pe raza localităţii Vicovu de Sus. La sosirea echipajelor, salvatorii au identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, iar pe şoferul acestuia, aflat în stare de inconştienţă, l-au găsit în afara maşinii, pe marginea carosabilului. Pompierii paramedici ai echipajului SMURD i-au acordat primul ajutor medical rănitului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, după care s-au deplasat cu acesta spre spital", au precizat oficialii ISU.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava susţin că, după impactul cu copacul, maşina a luat foc.

"În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar pompierii militari au intervenit pentru stingerea incendiului", precizează Poliţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăr de 22 de ani, în comă după ce s-a izbit de un copac şi a fost propulsat prin parbriz, în Suceava. Maşina s-a răsturnat, apoi a luat foc