Antena Meniu Search
x

Tânăr de 24 de ani, arestat la domiciliu, după ce a furat mai multe telefoane dintr-un magazin, în Sectorul 5. A fost filmat de camerele de supraveghere

A crezut că dă marea lovitură, dar s-a ales cu dosar penal. Un tânăr de 24 de ani a spart ușa unui centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei și a furat mai multe telefoane dintr-un magazin. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 10:41

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați pe data de 24 decembrie de angajatul unei firme de pază, cu punct de lucru în cadrul unui complex comercial din Sectorul 5, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 3.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta complexului, prin spargerea ușii de acces a unui spațiu neutilizat.

Câteva ore mai târziu, polițiștii au fost sesizați de angajata unui magazin situat în centrul comercial cu privire la faptul că, în jurul orei 5.30, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în camera de depozitare a magazinului, de unde a sustras mai multe telefoane mobile.

Cazurile au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale –Sector 5, iar din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 24 de ani.

Tânărul a fost plasat în arest la domiciliu

Marți, acesta a fost depistat și dus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani, arestat la domiciliu, după ce a furat mai multe telefoane dintr-un magazin, în Sectorul 5. A fost filmat de camerele de supraveghere