Antena Meniu Search
x

Tânăr de 24 de ani din Botoşani, reţinut după ce ar fi şantajat o persoană pe internet. Pe lângă arme și droguri, polițiștii i-au găsit în casă și două permise false

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Dorohoi, județul Botoșani, acuzat că a șantajat personal sau pe rețele sociale, un bărbat căruia îi cerea bani, a fost reținut. Pe lângă arme și droguri, polițiștii au găsit în locuința tânărului și două permise cu fotografia sa, dar cu alte date.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 16:40

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 24 de ani, din Dorohoi, bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a reieșit faptul că acesta, în perioada 5 - 7 februarie, ar fi adresat în mod repetat amenințări unui alt bărbat, de 36 de ani, din Dorohoi, atât prin intermediul unei rețele de socializare, cât și în mod direct, în timp ce se aflau în spații publice. Scopul era acela de a obține, în mod injust, bani, potrivit Mediafax. Polițiștii au făcut o percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză, printre care, o armă tip carabină, o macetă, 14 plicuri autosigilante, în interiorul cărora se afla o substanță solidă, sub formă de cristale, un dispozitiv de mărunțit, telefoane mobile și două permise de conducere care aveau fotografia bărbatului de 23 de ani, ce conțineau alte date de identificare.

Astfel, cercetările au fost extinse, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fals material în înscrisuri oficiale și deținere de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani din Botoşani, reţinut după ce ar fi şantajat o persoană pe internet. Pe lângă arme și droguri, polițiștii i-au găsit în casă și două permise false