Meniu LIVE
Search
x

Tânăr de 24 de ani, găsit spânzurat de calorifer în apartamentul în care locuia, în Timişoara. Urma să-şi dea licenţa chiar în ziua tragediei

Un tânăr de 24 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, după ce s-a spânzurat de un calorifer. Poliţiştii nu au găsit însă un bilet de adio, iar conform procedurilor au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

De Redactia Observator la 09.09.2022, 16:52

''La data de 09.09.2022, în jurul orei 10:50, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Bradul din Timişoara, un bărbat s-ar fi sinucis. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în apartament fiind găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui un bărbat de 24 de ani'', transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului. Tânărul s-a spânzurat de un calorifer. El era din Petroşani, dar locuia la Timişoara, iar un coleg de apartament a sesizat Poliţia.

Nu sunt clare circumstanţele în care acesta s-a sinucis sau motivul care l-a determinat să recurgă la un asemenea gest. Colegii spun că înainte de tragedie, băiatul a mers să petreacă cu ei în oraş. Era plin de viaţă şi avea planuri de viitor. Niciun indiciu nu arăta că a doua zi aveau să-l găsească lipsit de viaţă. Tânărul trebuia chiar să susţină examenul de licenţă, dar cum nu s-a prezentat la timp, colegii au intrat în panică şi au anunţat autorităţile. Aveau să afle mai târziu că era deja mort. O anchetă este în curs de desfăşurare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani, găsit spânzurat de calorifer în apartamentul în care locuia, în Timişoara. Urma să-şi dea licenţa chiar în ziua tragediei

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022